Kdo by si nepřál příjemnější probuzení? Lívance jsou nadýchané, sladké a se sójovým vanilkovým jogurtem tvoří skvělé duo. Vánoční náladu dodávají datle a skořice, které doporučuji dát hodně- nebudete litovat.
Ingredience: lívance: na zdobení: |
![]() |
Postup:
1) Do mísy dejte mouku, kakaový prášek, skořici a kokosový cukr a promíchejte.
2) V hrnečku rozmačkejte banán a dejte ho do mísy.
3) Dejte do směsi mandlové mléko, promíchejte (můžete použít ruční mixér)
4) Nakrájejte datle na malé kousky a vmíchejte do těsta.
5) Lívance dělejte na pánvi s trochou oleje (pokud máte pánev s nepřilnavým povrchem, použijte ji). Až se budou tvořit na lívanci bublinky po okrajích, otočte a nechte ho na pár minut smažit na druhé straně.
Důležité- musíte lívance smažit na mírném plameni, jinak se vám spálí.
Autor: Terezie Lindovská
![]() |